jeugd_trainingen
TRAININGEN EN COMPETITIE JEUGD

Er wordt twee keer per week getraind en er is een aparte training voor keepers. Competitie wordt gespeeld op zaterdag. Per jaar zijn er twee competitie perioden; de voorcompetitie (t/m herfstvakantie) en de reguliere competitie (oktober t/m juni). Van half december tot half februari is er een winterstop voor wat betreft het veldhockey. Tijdens de trainingen wordt er vooral gewerkt aan technische -en tactische vaardigheden.
Tijdens de competitiewedstrijden wordt de wedstrijdervaring technisch -en tactisch verder uitgebouwd. Wedstrijden worden begeleid door een coach en/of begeleider.

Bij de trainingen en wedstrijden zijn scheenbeschermers en een bitje verplicht.
Zodra er KNHB-competitie gespeeld wordt is ook een clubtenue verplicht.

De wekelijkse informatie over te spelen wedstrijden, wedstrijdtijden en rijschema is te vinden in het snelmenu "Hockey" onder wedstrijdschema of via de LISA app. Informatie over het team, coach en trainer inclusief e-mail adressen en telefoonnummers zijn per team beschikbaar nadat er is ingelogd.
Ook de telefoonnummers van coaches van andere teams zijn daar te vinden.