26-11    Zaalhockey Kick off 2018

trimhockey_trimhockey
HCD trimhockey

Een sportieve vorm van hockey voor mensen met geen of weinig hockeyervaring die op een ontspannen manier
de hockeysport willen leren beoefenen. Ook meer ervaren hockeyers die niet in competitieverband gedurende
het weekend willen spelen kunnen de hockeysport op deze manier blijven beoefenen.

Wanneer ?

Op de maandagvond van 20.30-22.00 uur zijn de trimhockeyers actief.
Wekelijks wordt er sportief en gezellig getraind.
Het clubhuis is vervolgens geopend voor een drankje en een hapje.
De trimhockeyers nemen deel aan de regionale trimhockeycompetitie.
Gemiddeld één keer in de maand wordt er op de maandagavond een thuis -of uitwedstrijd gespeeld in de regio Nijmegen door een HCD team.
Deelname aan de regionale competitie is niet verplicht.

Nog geen lid maar zin in trimhockey?

Volg vrijblijvend vier proeftrainingen. Schrijf je dan in middels het inschrijvingsformulier.
Natuurlijk kunt u ook eerst informatie opvragen bij [email protected].
Zorg zelf voor sportkleding, sportschoenen, scheenbeschermers en een bitje.
Een hockeystick kun je bij ons lenen.
Na de vier proeftrainingen kan het proeflidmaatschap omgezet worden in een jaarlidmaatschap.

Algemene en SPECIFIEKE trimhockeyregels:

• Aanmelden voor de wedstrijd uiterlijk 7 dagen voor de speeldatum*
  • Eigen bijdrage bij uit- en thuiswedstrijden EUR 7,50 (incl. hapjes)*
  • Neem een extra wit shirt mee bij uitwedstrijden
  • Thuisspelende team zorgt voor veld- en scheidsrechters
  • Er mag doorlopend en onbeperkt gewisseld worden
  • Er zijn continu minimaal 4 dames per team opgesteld
  • Scheidsrechters mogen niet tijdens een speelhelft gewisseld worden
  • Bij aanvang van de wedstrijd bespreken aanvoerders en scheidsrechters eventuele afwijkingen
  • Gebrek aan respect voor scheidsrechters en medespelers is onacceptabel, opzettelijke overtredingen horen stevig bestraft te worden.
  • Fairplay bovenal

DOT (Dames Ochtend Trim)hockey... Doe je met ons mee?

Waarom?

Omdat je (weer) wilt hockeyen en omdat je sportief bezig wilt zijn. Tijdens de training ligt de focus op het (beter) leren hockeyen. Gezelligheid, ontmoeten, lachen, zweten, scoren, ontspannen...Stel jezelf eens voor, elke woensdagochtend hockeyen, in de buitenlucht, verschillende oefenvormen komen aan bod en aan het eind van de training een partijtje spelen. Geweldig toch? Na een lekkere training met z’n allen koffie of thee drinken in het clubhuis of op het terras om op te warmen of juist weer af te koelen.

Voor wie?

• voor alle dames, zonder verdere verplichting tot het spelen van competitie, wedstrijden of toernooien

• voor enthousiaste moeders van leden die zelf geen hockeyverleden hebben en die in teamverband willen sporten (en wel een keer met zoon of dochter willen "ballen”)

• voor ‘oud’ hockeysters die in het verleden hebben gehockeyd en dit weer graag willen oppakken

• voor alle dames die puur uit sociaal oogpunt sportief bezig willen zijn en plezier beleven aan een

balletje (mis) slaan.

• Wanneer?

• Vanaf 30 augustus 2017 trainen de DOTjes, onder begeleiding van een officiële trainer, elke woensdagochtend(m.u.v. schoolvakanties) weer buitenop het hockeyveld van 9.00u tot 10.00u met als afsluiting tot ca. 10.30u koffie of thee

Vanaf 28 augustus 2017 is er ook een DOT (eigenlijk DAT) avond groep gestart van 20:00-21:00

Enthousiast geworden?

Heb je interesse in DOT (of DAT) hockey, meld je dan z.s.m. aan. Kom anders 1 x vrijblijvend meedoen, je bent van harte welkom.
    Ga je met ons de sportieve en gezellige uitdaging aan? Denk wel aan een hockeystick, bitje en scheenbeschermers.Je kunt je aanmelden via:[email protected]

Heb je wel interesse, maar is de woensdag(ochtend) of maandagavond geen optie laat het ons in ieder geval weten, wie weet zijn er in de toekomst andere mogelijkheden.