Update nieuwe clubkleding.
29-12-2017  |

Beste leden, ouders en vrienden van HCD,

Langs deze weg informeert het bestuur u als volgt over de voortgang in de uitrol van de nieuwe clubkleding.

Bedoeling is dat met ingang van het nieuwe seizoen - dus per september 2018 - alle teams gaan spelen in het nieuwe thuistenue.

Dit lijkt ons haalbaar, want

in totaal heeft 75% van de leden gebruik gemaakt van de aanbieding. Een geweldig resultaat!!!

De sample kleding is door meerdere mensen kritisch bekeken.

Aan de hand van de vele waardevolle feedback hebben we volgende veranderingen doorgevoerd;

·Gekozen kleur oranje werd als mat ervaren. Deze is aanpast naar een meer aansprekende kleur oranje. Eentje met meer "body”;

·Lay-out reclame achterzijde is enigszins aangepast;

·Logo op de sokken kwam niet helemaal tot zijn recht. Deze is vervangen door de letters HCD op de kuit.

Hoe nu verder.

Eind februari verwachten we de reeds bestelde kleding uit te kunnen leveren.

Dit zal in het clubhuis van HCD plaats vinden. Exacte datum en tijden verneemt u nog via de mail.

Dit betekent dat met ingang van de hervatting van de competitie in het nieuwe tenue kan worden gespeeld. Hoewel het vanzelfsprekend niet de voorkeur heeft, we presenteren ons immers liefst zo uniform mogelijk, kan het seizoen worden afgemaakt in het oude tenue.

Nieuwe kleding bestellen in de toekomst.

In samenwerking met ClubColors zal er een online winkel worden opgezet. Via deze winkel kunt u uw HCD shirt, broek/rokjes en sokken bestellen.

Verder wordt er gewerkt aan een uniform uittenue en trainingspakken in de clubkleuren. Onze eerste seniorenteams zullen binnenkort al de beschikking krijgen over de nieuwetrainingspakken.

Na bestelling zal de kleding naar uw thuisadres worden verzonden. Hier zijn wel verzendkosten aan verbonden. Wij zoeken nog naar mogelijkheden deze zo veel mogelijk te beperken.

Met de keuze voor een online winkel wijken we af van de huidige wijze van bestellen van kleding.

De nieuwe hockeykleding kunt u alleen nog exclusief bij ClubColors bestellen en niet langer meer bij de sportzaak in Druten.

Mochten er nog vragen en/ of opmerkingen zijn, kunt u mij altijd een mail sturen.

Edwin Meijer.
Secretaris HCD.