Aanscherping rookbeleid
19-7-2018  |
Op de laatste Algemene LedenVergadering 30 mei jl. is op aandrang van diverse leden en ouders een aanscherping van het rookbeleid besproken. Leden en bestuur kwamen het volgende overeen:

Met ingang van het nieuwe seizoen is het HCD-terrein in principe rookvrij. Roken is toegestaan op daarvoor aangewezen plaatsen. Wij verzoeken alle leden en bezoekers zich hiervan te vergewissen bij betreden van het HCD-terrein. Er zullen informatieborden worden opgehangen, zodat voor iedereen duidelijk is waar gerookt mag worden.
Indien dit toch op andere plaatsen op het terrein gebeurt, gelieve de roker daar op aan te spreken en te verwijzen naar de rookplekken.

Met vriendelijke groet,
Het HCD-bestuur