26-11    Zaalhockey Kick off 2018

KNHB- Inschrijven Spelregelcafe
4-9-2018  |
Leer mee in het spelregelcafé
We gaan eindelijk weer beginnen! Zowel met spelen als met fluiten. Om iedereen weer vertrouwd te maken met het spel nemen top-scheidsrechters ons mee door de regels en al onze vragen tijdens een van de 60 spelregelcafés. Natuurlijk kunnen scheidsrechters zich aanmelden, maar ook voor alle teams, trainers, coaches en ouders is het handig om te weten wat de spelregels zijn en hoe deze worden ge├»nterpreteerd. Kom samen, meld je aan en sta straks weer lekker ontspannen op het veld!
Link naar inschrijven (KNHB site)