Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Nieuw seizoen
4-9-2018  |

Met de start van het nieuwe seizoen is het ook weer tijd om de Verklaring Omtrent Gedrag [VOG] op te schonen.

Zoals bekend vraagt HCD in het kader van veilige sportomgeving aan iedere trainer, coach en begeleider een VOG aan te leveren. Dit jaar worden leden van de commissies ook meegenomen.

De club kan kosteloos een VOG voor u voorbereiden. Het enige wat u nog moet doen is met uw Digid inloggen en akkoord geven. Binnen een paar dagen ontvangt u de VOG verklaring. Deze dient u bij de secretaris in te leveren.

Voor u zijn er geen kosten aan verbonden.

Van sommige is de geboortedatum niet bekend in Lisa. Deze mensen krijgen via de mail het verzoek deze aan te leveren.

Mochten er vragen zijn kunt u deze altijd stellen via de mail [[email protected]]

Namens het bestuur, Edwin Meijer.