EHBO inloop en EHBO tassen
28-9-2018  |

HERINNERING EHBO INLOOP AVOND!

Voor alle geïnteresseerden...

Op 24 oktober as wordt er op verzoek van coaches en trainers een EHBO inloopavond gehouden.

De avond start om 19.30 uur en duurt een uur. Plaats: clubhuis HCD.

Om de aan deze avond de juiste inhoud te geven verzoeken wij jullie om vooraf vragen of onderwerpen van belang in te brengen.

Dat kan via : [email protected]

Voorts zijn er EHBO tasjes beschikbaar voor de teams die daar nog niet over beschikken. Het is ons uitdrukkelijk verzoek om deze tassjes in de keeperstassen te bewaren en met het inleveren daarvan aan het einde van het seizoen ook deze tasjes in te leveren. ( er zijn er rond de twintig verdwenen!!)

Groet Niek Brouwer