Spelmaterialen
9-3-2019  |
Het seizoen wordt hervat  met een paar nieuw aangekochte velmaterialen.
Op veld 1 staan nieuwe doelen. Deze doelen zijn verrijdbaar. Om dat makkelijker te maken zit er naast de wielen een opstapje. Als daar op gaat staan dan kun je het doel eenvoudig kantelen en verrijden.
Op veld twee staan de  oude doelen van veld 1.
Deze worden zsm voorzien van nieuwe netten. De doelen zijn nog inuitstekende staat, beslist geen afdankers dus.
Voor het verplaatsen graag met t volgende rekening houden:
Ga niet aan de netten hangen bij t kantelen.
Teamgesprek in de rust: dringend verzoek om spelers er op te wijzen dat er niet gehangen wordt in de netten!
Laat jonge kinderen niet "slepen" met de doelen, dat ontwricht de boel.
Naast de doelen staan al lang  veldscheiders op t verlanglijstje van de trainers. Welnu : elk veld beschiktnu over twee stuks die de volle breedte van een veld kunnen scheiden. Dat dan de ballen minder doorrollen naar de andere trainigshelft is daarmee aanzienlijk verbeterd!
Leg na de training de touwen strak tegen de boarding.
Dat betekent dat de teams die t laatst trainen daarvoor ELKE AVOND verantwoordelijk zijn. Graag strak langs de kant leggen.

Veel spelplezier en succes komende speelperiode.
Niek Brouwer, materialen beheer.