Wegwerkzaamheden-bereikbaarheid HCD
13-4-2019  |
In verband met wegwerkzaamheden kunnen de velden van HCD de komende maanden minder gemakkelijk bereikbaar zijn. Er wordt gewerkt in fasen, waarbij telkens een ander weggedeelte afgesloten is. Aangezien de werkzaamheden voornamelijk plaatsvinden ter hoogte van de Albert Heijn/Rabobank, is de club het beste te bereiken via de N322 (afrit Druten/Horssen). Hoewel er een omleiding voor Druten (centrum) staat ingesteld, is de Hockeyclub tijdens de werkzaamheden wèl bereikbaar. De meest actuele situatie en mogelijke omleidingsroutes zijn te vinden op www.druten.nl/scharenburg.