Start seizoen 2019-2020
11-8-2019  |

Beste allen,

De seizoensstart 2019-2020 komt steeds dichterbij. De competitie start in het weekend van 7/8 september. Het wedstrijdschema voor de komende periode wordt binnenkort door de KNHB bekend gemaakt.

De reguliere trainingen starten:

• voor de jeugd (vanaf D) en senioren op maandag 19 augustus 2019
  • voor de jongste jeugd (F tm E8) op woensdag 28 augustus
  • *NIEUW* Funkey hockey (4-5 jarigen) vanaf 28 augustus (bij voldoende animo)
  • voor Trim- en Dothockey vanaf 26 augustus

In de afgelopen periode, en nu ook nog, is de TC druk doende om trainers en/of coaches voor alle elftallen en jongste jeugd teams ingevuld te krijgen.

Als je op de site inlogt (of in de lisa app), kun je namen van de trainer(s) en de trainingstijden/dagen vinden. Trainingen blijven onder voorbehoud van mogelijke wijzigingen.

De coaches kunnen ter voorbereiding oefenwedstrijden organiseren. Zij kunnen hiervoor een veld reserveren bij Edwin Roelofs, wedstrijdsecretaris. Voor de Jongste jeugd worden oefenwedstrijdjes georganiseerd op 31 augustus door TC. JJ coaches ontvangen binnenkort bericht.

Op 14 en 15 augustus as is er gelegenheid voor keepers, trainers en coaches om materialen op te halen, zie eerder nieuwsbericht.

Op 19 augustus organiseert HCD de Kick off 2019-2020 voor coaches, manager/begeleiders, trainers en overige belangstellenden van 19.30u-21.30u (inloop vanaf 19.00u)! Naast de nodige informatie hebben we een inspirerende gastspreker uitgenodigd met veel trainer/coach ervaring bij Den Bosch en Jong Oranje. Jij komt toch ook?!!

Namens het bestuur en de technische commissie een mooi en sportief nieuw hockeyseizoen toegewenst en tot snel bij HCD!