26-11    Instructieavond scheidsre
12-6    Dames trim toernooi (DOT)

Fluiten? Graag!
7-9-2019  |
Beste scheidsrechters,

Iedere thuiswedstrijd heeft goede scheidsrechters nodig. We kampen echter met een tekort. Het oplossen van dit tekort heeft wederom dit seizoen hoge prioriteit. Maar zover zijn we helaas nog niet. Het bestuur doet dan ook een beroep op jullie inzetbaarheid. Mocht je desondanks dispensatie willen omdat je al veel tijd kwijt bent aan andere activiteiten binnen de club, dan kun je per e-mail een gemotiveerd verzoek indienen bij het bestuur. Wij zullen je dan zsm ons besluit laten weten. Pas nadat je een schriftelijke bevestiging van je dispensatie van het bestuur hebt ontvangen, zal de commissie Wedstrijdzaken je niet langer als scheidsrechter indelen. Tot dat moment word je dus geacht als scheidsrechter op het aangegeven tijdstip aanwezig te zijn.

Alvast dank voor je begrip dat deze wat formele procedure nodig is om goede, duidelijke afspraken met elkaar te kunnen maken.
Met z’n allen maken we er een nog mooier hockeyseizoen van!

Nogmaals dank voor je inzet,