22-8    Openingsfeest seizoen 202

TC nieuws - Winterstop
2-12-2019  |

Beste leden, ouders, trainers en coaches,

De winter(stop) is genaderd, dat betekent het volgende:

HCD heeft winterstop vanaf 3 december, daarom zijn er beperkte mogelijkheden om buiten door te trainen in de periode vanaf 13 januari tot en met 21 februari 2020.

•Vanaf 3 december tot en met 12 januari 2020 zijn de velden en het clubhuis niet toegankelijk. De toegangspoorten zijn gesloten

Tot en met 1 maart 2020 is er uitsluitend op aanvraag via én in afstemming met de TC gelegenheid tot buiten trainen, op eigen initiatief (en zonder vergoeding).

Wanneer je hier als coach of trainer gebruik van wilt maken moet je dit melden bij de TC door een mailtje te sturen naar: [email protected] Meld daarbij het team, op welke dag en het tijdstip waarop je gebruik wilt maken van de velden. Pas na toestemming mag je gebruik maken van het veld.

•De reguliere trainingen buiten vangen weer aan vanaf 2 maart 2020 volgens het normale schema.

Sportieve groet,

Technische commissie Hockeyclub Druten