22-8    Openingsfeest seizoen 202

Teamindeling 2020-2021 bekend
14-6-2020  |

Beste leden, ouders en verzorgers,

Het seizoen 2019-2020 is ten einde. Een seizoen die helaas door de Corona situatie niet is geëindigd, zoals we hadden gehoopt en verwacht. Gelukkig zien de omstandigheden er alweer een stuk positiever uit en kijken we verwachtingsvol uit naar het nieuwe seizoen: Hockeyen op onze nieuwe watervelden!

Zoals gebruikelijk hebben we ons in deze tijd van het jaar ook weer op het nieuwe seizoen gericht, daarom kunt u vanaf 14.00u inloggen bij LISA-team met uw inlogcode en wachtwoord op de website, www.hockeyclubdruten.nl, om alvast het voorlopige indelingsoverzicht van de teams in het nieuwe seizoen te bekijken.

Wanneer u inlogt met uw inlogcode en wachtwoord verschijnt de beveiligde website van Hockeyclub Druten. Via ‘Club’ (bovenaan de pagina te vinden) kunt u de ‘Documenten’-pagina openen. Op deze pagina zijn onder ‘Indelingen’ de teams voor het seizoen 2020 – 2021 te vinden. In de LISA app worden de teams volgende week zichtbaar.

Het indelen van teams is elk jaar weer een hele klus en roept soms vragen op bij ouders en leden. Er is door de Technische Commissie in samenspraak met coaches en trainers veel tijd en energie in gestoken om tot een gedegen indeling te komen, waarbij ieder lid zoveel mogelijk op het eigen niveau kan spelen en het spelplezier en sportieve ontwikkeling voor onze leden wordt vergroot.

De teamindelingen zijn tot stand gekomen volgens het proces beschreven in het indelingsbeleidsplan, welke eveneens te vinden is op de website. Zoals jullie begrijpen is de input vanuit coaches, trainers en beoordelaars gebaseerd op de periode tot 14 maart jl.

Ondanks de input van de beperkte seizoens-periode is er zeer zorgvuldig ingedeeld, met kennis van zaken, met de beste bedoelingen, in teambelang en algemeen clubbelang, maar zeker ook met aandacht voor het individu. De adviezen van trainers, coaches en TC coördinatoren zijn hierin meegenomen.

Teams indelen betekent keuzes maken. Aangezien hockey een teamsport is, gaan we van ieders positieve inzet en verantwoordelijkheid uit om er voor alle leden een leuk nieuw seizoen van te maken. Het zal duidelijk zijn dat het teambelang soms boven het individuele belang is gesteld.

De teamindelingen zijn en blijven gedurende het seizoen voorlopig. De technische commissie kan op basis van voortschrijdend inzicht besluiten individuele wijzigingen en/of veranderingen in de teamsamenstelling door te voeren. Eventuele vragen en/of opmerkingen kunt u (uitsluitend per mail), binnen een week na publicatie van de indeling, richten aan tc@hockeyclubdruten.nl.

Voor nu wensen we jullie allemaal een heerlijke vakantietijd en een fantastisch nieuw hockeyseizoen toe.

Met vriendelijke groet,

Technische Commissie hockeyclub Druten