28 november 17.00 uur - Update coronamaatregelen

Nieuws
13-11 De persconferentie van vrijdagavond 26 november jl. bracht ons helaas weer nieuwe coronamaatrdegelen. Deze nieuwe maatregelen gaan zondagavond om 17.00u in en raken ook de hockeysport. Vanaf 17.00 uur tot 05:00 uur moeten alle sportcomplexen dicht zijn.

Amateursport overdag tot 17.00u overdag blijft mogelijk. Wedstrijden en trainingen kunnen doorgang vinden binnen deze tijdspanne.

De maatregelen vanaf 13 november blijven gelden:
Net zoals een paar maanden geleden, mag er geen publiek ontvangen worden bij zowel de wedstrijden als de trainingen. De teams zullen het een tijdje zonder jullie aanmoediging moeten doen en wij gaan jullie gezelligheid langs de kant missen.

De maatregelen vanaf 6 november blijven gelden:
Alle spelers en overige aanwezigen boven de 18 jaar moeten bij gebruik clubhuis, kleedkamers, toiletten en buitenterras in het bezit zijn van een coronatoegangsbewijs (QR-code) en ID bewijs.

Zie voor meer informatie:

Hopelijk kunnen wij jullie snel weer ontvangen. Maar het belangrijkste is nog steeds; blijf fit en hopelijk tot heel snel!

13-11-2021 Algemeen