declub_tenue
Wedstrijdtenue hockeyclub Druten

Het tenue van HCD bestaat uit een donkerblauwe hockeybroek -of rok, een oranje shirt met HCD logo, oranje kousen, scheenbeschermers en hockeyschoenen. Tevens heeft het bestuur spelers verplicht een mondbeschermer te dragen. Tijdens een wedstrijd is het verplicht dit tenue te dragen.

Het dragen van de officiƫle HCD wedstrijdkleding is verplicht, tenzij het KNHB-reglement anders voorschrijft of met toestemming van het bestuur. Voor het voeren van commerciƫle uitingen op wedstrijd- en trainingskleding gelden aparte regels. Als u interesse heeft voor deze teamsponsor optie kunt u zich wenden tot de sponsorcommissie.