26-11    Zaalhockey Kick off 2018

declub_tenue
Wedstrijdtenue hockeyclub Druten.

Met ingang van seizoen 2018/2019 is het dragen van de officiële HCD wedstrijdkleding zoals verkrijgbaar bij onze kledingpartner Club Colors verplicht, tenzij het KNHB-reglement anders voorschrijft of met toestemming van het bestuur.

Via de website van Club Colors kunt u online de kleding bestellen. Op de website van HCD kunt u een link naar de webshop vinden.

Paskleding is voor aanvang seizoen beschikbaar in clubhuis.

Tevens is het spelers verplicht een mondbeschermer, scheenbeschermers en gepast schoeisel te dragen.

Verder zullen ook HCD-trainingspakken worden geïntroduceerd. Indien u interesse heefteen team te sponsorenmiddels commerciële uitingen op trainingskleding, dient u zich wenden tot de sponsorcommissie.

.