Jeugd


In de jeugd speel je van 10-18 jaar. Er wordt twee keer per week getraind en er is een aparte training voor keepers. Competitie wordt gespeeld op zaterdag. Per jaar zijn er meerdere competitie perioden, afhankelijk van de leeftijdscategorie. Van half december tot half februari is er een winterstop voor wat betreft het veldhockey. 

Tijdens de trainingen wordt er vooral gewerkt aan technische -en tactische vaardigheden. Tijdens de competitiewedstrijden wordt de wedstrijdervaring technisch -en tactisch verder uitgebouwd. 

Wedstrijden worden begeleid door een coach en/of begeleider. Bij de trainingen en wedstrijden zijn scheenbeschermers en een bitje verplicht. Zodra er KNHB-competitie gespeeld wordt is ook een clubtenue verplicht. De wekelijkse informatie over te spelen wedstrijden, wedstrijdtijden en rijschema is te vinden op de website onder wedstrijdschema. 

Informatie over het team, coach en trainer inclusief e-mail adressen en telefoonnummers zijn per team beschikbaar nadat er is ingelogd.  Ook de telefoonnummers van trainers en coaches van andere teams zijn daar te vinden. Teamindelingen vinden ieder seizoen plaats op basis van prestatie (selectieteams) of vrienden/vriendinnen (breedteteams). Het indelingsbeleid is terug te vinden door in te loggen
Wil je meer informatie, mail dan naar [email protected], dan nemen we contact met je op.