Jongste jeugd


Er wordt één keer per week getraind. Competitie wordt gespeeld op zaterdag. Per jaar zijn er drie competitie perioden. Van half december tot half februari is er een winterstop voor wat betreft het veldhockey. Tijdens de trainingen wordt er vooral gewerkt aan technische vaardigheden. Tijdens de competitiewedstrijden wordt er wedstrijdervaring opgedaan en tactiek geleerd. Wedstrijden worden begeleid door een coach/spelbegeleider (ouders).

Bij de trainingen en wedstrijden zijn scheenbeschermers en een bitje verplicht.
Zodra er KNHB-competitie (vanaf de E-jeugd) wordt gespeeld is ook een clubtenue verplicht.

De wekelijkse informatie over te spelen wedstrijden en wedstrijdtijden is te vinde op de website onder wedstrijdschema. Informatie over het team, coach en trainer inclusief e-mail adressen en telefoonnummers zijn per team beschikbaar nadat er is ingelogd. Ook de telefoonnummers van trainers en coaches van andere teams zijn daar te vinden. 
 
Als een team vanaf de 8 tallen nog geen vaste keeper heeft dan wordt per 2 weken een speler gerouleerd. Er is een aparte training voor keepers.
 
Teamindelingen vinden ieder seizoen plaats, waarbij het samen spelen met vrienden en vriendinnen belangrijker is dan het spelniveau. Het indelingsbeleid is terug te vinden door in te loggen.
 
Leeftijdscategoriƫn jongste jeugd (peildatum 1 oktober)
F-jeugd 3-tal 6 & 7 jaar
E-jeugd 6-tal of 8-tal 8 & 9 jaar
 
Wil je meer informatie, mail dan naar [email protected], dan nemen we contact met je op.