htz_funkey

Spel - en Bewegingsprogramma voor 4-5 jarigen

Bewegen is gezond, dat is bekend. Zeker nu overgewicht een hot issue is. Om kinderen al zo vroeg mogelijk met sport en spel in aanraking te laten komen heeft de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB)
een programma ontwikkeld: "FUNKEY" voor kinderen vanaf vier of vijf jaar. Net te jong om mee te doen met de officiƫle trainingen, maar oud genoeg om plezier te krijgen in sporten (FUN).
De lessen en oefeningen zijn afgesteld op de natuurlijke lichaamsbewegingen van kinderen van die leeftijdscategorie. We gaan niet meteen met sticks het veld op, maar laten de kinderen wennen aan sporten.
Met name loop- en balvaardigheden zullen aan bod komen.

Om sporten voor jonge kinderen zo laagdrempelig te houden, betalen ouders geen hoge kosten voor deelname aan FUNKEY. De KNHB stelt alle materialen ter beschikking.

Sportieve kleding en schoenen zijn voldoende om mee te doen.

De lessen zullen worden gegeven op woensdagmiddag van 16:30 - 17:30 uur, in een blok van 13 weken. We beginnen op woensdag 22 augustus en de laatste training is op woensdag 21 november (in de herfstvakantie is er geen training). Na de winterstop beginnen we dan met een  nieuw blok.

De kosten voor dit eerste blok bedragen € 65,00.

Verder zijn er geen inschrijfkosten en is er (nog) geen sprake van lidmaatschap.

Uw kind kan per blok deelnemen.

Wilt u meer weten of uw kind opgeven, dan kunt u een mailtje sturen naar: [email protected]

Uiteraard is iedereen van harte welkom om een keer te komen kijken en een training mee te doen.