Social media
Agenda
De agenda is leeg
 
Hele agenda
Contact
Hockey Club Druten
De Gelenberg 10
6654 AZ Druten

06 232 161 98 (Telefonisch alleen bereikbaar op wedstrijddagen (za/zo) gedurende de openingstijden van het clubhuis).

Voor verdere informatie kunt u de website raadplegen of contact opnemen per mail via [email protected]

Postbus 127 6650 AC Druten
Zoeken
veiligesportomgeving_privacy 

Privacyverklaring Hockey Club Druten

 

Dit is de privacyverklaring van Hockeyclub Druten, gevestigd aan de Gelenberg 10 te Druten, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer 11063050, hierna te noemen: `de Vereniging`.

 

Bewust of onbewust deelt u persoonsgegevens met ons. Wij vinden het van belang dat zorgvuldig wordt omgegaan met uw persoonsgegevens. Daarom hebben wij in dit statement voor u uiteengezet hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan en welke rechten u heeft. Heeft u vragen naar aanleiding van het lezen van dit statement, stel uw vraag dan gerust per e-mail

aan: [email protected].

 

In onderstaande tabel kunt u snel en eenvoudig terugvinden met welk doel we welke persoonsgegevens van u verzamelen, hoelang wij deze bewaren en wie deze persoonsgegevens eventueel van ons ontvangen.

 

Doel

Welke persoonsgegevens

Grondslag

Bewaartermijn

Ontvangers

Onderzoeken of u lid kan worden

 

en

 

het uitvoeren van de lidmaatschapsovereenkomst.

· Voornaam

· Voorletters

· Achternaam

· Geslacht

· Geboortedatum

· Adres

.Telefoonnummer

· Mobiel nummer

· E-mail adres

· IBAN nr

· Tenaamstelling

Uitvoering van de overeenkomst

Indien u lid wordt gedurende de looptijd van de overeenkomst. Indien u geen lid wordt worden uw gegevens zo snel als mogelijk verwijderd binnen 6 maanden

Technische Commissie HCD

 

Ledenstysteem

LISA

Administratie

 

Leden en

Financiele

· Voornaam

· Voorletters

· Achternaam

· Geslacht

· Geboortedatum

· Adres

· Telefoonnummer

· Mobiel nummer

· E-mail adres

· IBAN nr

· Tenaamstelling

Uitvoering van de overeenkomst

Gedurende de looptijd van de overeenkomst en tot 2 jaar daarna, daarna alleen in de financiële administratie voor 7 jaar.

Penningmeester HCD

 

Administratief medewerker HCD

 

Technische Commissie HCD

 

Ledenstystte

LISA

 

Debiteurensysteem

Club Collect

Het verrichten en versturen van aankopen van clubkleding en eventuele hockey gerelateerde producten

· Voornaam

· Achternaam

· Adres

.Telefoonnummer

· E-mail adres

· Team

· (Kleding)maat

Uitvoering van de overeenkomst

Gedurende de looptijd van de overeenkomst en daarna alleen in de financiële administratie voor 7 jaar.

Leverancier

Club Collect

 

 


Versturen digitale berichten, waaronder nieuwsbrief

· Voornaam

· Achternaam

· E-mailadres

Uitvoering van de overeenkomst

Zolang als men lid is van de vereniging of ingeschreven staat in LISA.

Mail-mogelijkheid vanuit LISA

Versturen berichten van derden, waaronder KNHB.

· Alle lidgegevens behalve IBAN en tenaamstelling

Uitvoering van de overeenkomst

Zolang als men lid is van de vereniging

KNHB

Om onze digitale dienstverlening te verbeteren

· Cookies (zie voor meer info het sub kopje Cookies)

· IP-gegevens

Toestemming

Iedere keer dat onze website bezocht wordt. Deze gegevens worden zo snel als mogelijk geanonimiseerd.

Websitebeheerder

 

Analytics tools

Ter benadering na beëindiging lidmaatschap. Bijvoorbeeld voor een reünie of bijzondere gebeurtenis.

· Voornaam

· Achternaam

· Adres

.Telefoonnummer

· E-mail adres

Toestemming

Zolang als de toestemming niet is ingetrokken.

NVT

 

Cookies

Een cookie is een klein tekstbestand die met de pagina’s van een websites wordt meegestuurd en door de browser op uw computer, tablet of mobiele telefoon wordt opgeslagen. We gebruiken cookies om u meer service te bieden bij het bezoeken van onze websites, die daardoor makkelijker worden in gebruik. Cookies zorgen er bijvoorbeeld voor dat u ingelogd kan blijven op een website of dat uw voorkeuren, zoals locatie- en taalinstellingen, worden onthouden. We kunnen dankzij cookies zien hoe vaak onze websites - en welke pagina’s - door bezoekers worden bekeken.

 

Voor het plaatsen van bepaalde cookies moet u eerst toestemming te geven, voordat deze cookies mogen worden gebruikt. Deze toestemming is niet nodig indien en voor zover het technisch noodzakelijke (functionele) cookies en analytische cookies betreft, in de zin van de toepasselijke wetgeving, zoals artikel 11.7a lid 3 Telecommunicatiewet en de ePrivacy Verordening.

U kunt uw toestemming voor cookies altijd weer intrekken, door uw internetinstellingen te wijzigen. Meer informatie omtrent het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kunt u vinden in de Help-functie van uw browser.

 

Verstrekking van persoonsgegevens aan derden

Zonder uw toestemming verstrekt de Vereniging uw persoonsgegevens alleen aan derden als dit noodzakelijk is voor de uitvoering van de Overeenkomst die de Vereniging met u heeft, tenzij de Vereniging wettelijk verplicht is om uw persoonsgegevens te verstrekken aan deze derden. In de tabel in het begin van de privacyverklaring treft u een overzicht aan van de situaties waarin persoonsgegevens aan derden worden verstrekt.

 

Inzage, correctie en verwijdering van persoonsgegevens

U hebt het recht de Vereniging te verzoeken om inzage in uw persoonsgegevens (tenzij de Vereniging op grond van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) niet gehouden is deze inzage te verschaffen) en om uw gegevens te laten aanvullen, verwijderen of af te schermen. U dient zich bij een dergelijk verzoek te identificeren. Indien u wenst dat uw gegevens verwijderd worden, zal de Vereniging deze verwijdering doorgeven aan alle andere organisaties die de betreffende gegevens van de Vereniging hebben ontvangen.

 

Beveiliging persoonsgegevens

De Vereniging treft passende maatregelen om uw persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies, ongeautoriseerde toegang, publicatie en onrechtmatige verwerking. Zo zorgen wij dat alleen de noodzakelijke personen toegang hebben tot uw gegevens, dat de toegang tot de persoonsgegevens afgeschermd is en dat onze veiligheidsmaatregelen regelmatig gecontroleerd worden.

 

Minderjarigen

Indien u zich als minderjarige wenst te registreren dient u hiertoe expliciete toestemming van uw ouder of voogd te overleggen.

 

Links naar andere websites

De website kan links naar andere websites bevatten. Deze Privacyverklaring is alleen van toepassing op de websites van de Vereniging. Andere websites kunnen hun eigen privacybeleid hanteren. De Vereniging raadt u aan om voor het gebruik van andere websites altijd de betreffende privacyverklaring van die websites te raadplegen.

 

Wijziging van het privacy beleid

De Vereniging past haar privacybeleid van tijd tot tijd aan om deze up-to-date te houden. Op de websites zal steeds de meest recente versie van ons Privacyverklaring worden opgenomen. de Vereniging raadt u dan ook aan de Privacyverklaring regelmatig te raadplegen. Bij belangrijke wijzigingen zal de Vereniging er alles aan doen u per e-mail en via de websites te informeren.

 

Contactgegevens

Indien u vragen hebt over de verwerking van uw persoonsgegevens of de Vereniging wilt verzoeken tot inzage, correctie en/of verwijdering van uw persoonsgegevens, kunt u contact opnemen via onderstaande contactgegevens:

Verantwoordelijke: Privacy - Coordinator

E-mail: [email protected]

 

Klacht over de verwerking van uw Persoonsgegevens

Natuurlijk helpen wij u ook graag verder als u een klacht heeft over de verwerking van uw persoonsgegevens. Op grond van de AVG heeft u bovendien het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens over onze verwerkingen van uw persoonsgegevens. U kunt hiervoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.

 

 
Hoofdsponsor
Sponsoren

Algemeen
D1 Hockey Club Zeewolde D1 0-10
D1 MHC De Mezen D1 0-3
D2 NMHC Nijmegen D17 2-3
D3 N.S.H.C. Apeliotes D15 4-1
H1 MHC Bemmel 800 H2 (O) 1-5
JA1 MHC Almelo JA1 1-7
JB1 MHCBeuningen JB1 6-0
JC1 Union JC3 3-1

Verslagen
Nog geen verslagen.